vrijdag 14 oktober 2016

Plog 13-10-2016


Wat deed ik vandaag?Wauw, top saturatie in de ochtend. Blij met mijn nieuwe "speeltje". En het is tot nu toe helemaal geen obsessie, ik meet zo nu en dan om gewoon even te checken. Vaak klopt het ook met mijn eigen gevoel, zoals 's avonds als ik in bed ga liggen, dan voel ik me kortademig. Dan is ie ook 89, maar dat herstelt als ik dan weer even rustig lig.


Goedemorgen Chara!


Argh. Ik vind dit eigenlijk alweer veel te laat om nog in bed te hangen. Tijd voor een douche! en ja, daar ligt een stapeltje tissues met lekkere slijmpjes, dat gaat gewoon nog door, Orkambi of niet


Fris en fruitig. Nou ja, soort van. In ieder geval een zeer comfortabele outfit.


Tja. Omdat ik dan weer zo lang in bed lig gun ik mezelf geen tijd voor een groter ontbijt. Want Chara wacht op me. Niet handig. Maar de laatste tijd is uit bed gaan weer iets moeilijker.


Chara denkt er het hare van, moet ze nu ook nog sprayen voor we naar buiten gaan, really??


Ja, ik heb er ook niet veel zin in ofzo hoor!


So exciting! #zalando#indelift #wezijnerklaarvoor #watismijnhoofdhiergroot #hashtag


Chara's favoriete uitraas-plek. En hoe kouder het wordt, hoe gekker ze doet. Hierna lopen we richting park, ik heb er zin in. Maar Chara niet, terug naar huis wil ze, eten! Vanmiddag weer een poging.


Lieve Eef. Gedurende de dag kijk ik vaak naar haar. Soms luister ik de liedjes die op haar crematie werden gespeeld. Dat is over het algemeen instant huilen natuurlijk. Dat klinkt heel dramatisch. Maar het is nodig. Het voelt gewoon alsof ze dan weer even dichterbij is. Verder hangt het ook als een donker wolkje boven mijn hoofd, ik heb minder zin in dingen, en denk steeds aan haar laatste momenten, hoe het gevoeld moet hebben. Oke. Stop it Sandy, stop it!


Postbode! Met mijn Zalando pakketje, en een doos waarvan ik niks weet, spannend!?Niet echt. Apotheekzorg besloot mij spontaan zout te sturen, ik heb nog zat, nou ja, komt wel op hoor, daar niet van.


Dit is leuker! De trui links is geleverd in de verkeerde kleur, deze is ook leuk maar op de andere stond geen tekst, wat ik mooier vond. Ik pas hem toch even maar blijkt ook nog te klein, terwijl het een M is. Het t-shirtje en de andere trui zitten leuk! De blauwe trui gaat retour. 


Hier heb ik mijn rugtas volgeladen met pillen. 


Vervolgens fietsen we naar het ongezellige maar handige winkelcentrum, alwaar ze oa een grote Hema hebben. Remco loopt meestal meteen deze hoek in #bier


Ik zie spookjes-chips en deze, misschien voor sommigen wel bekend voorkomende, *kuch Irène kuch* trui. Voor 9 euro kan ik die niet laten hangen, en er ging ook nog eens 20% extra af, vanwege een kortingsbon, hoera!


Thuis bij blije Chara. Duidelijker werd de foto niet.


O ja. Bij Kruidvat had ik nog een voorraadje dextro ingeslagen, bij een hypo kun je niet zonder. Die potjes zijn nieuw, voor mij althans. Ik zeg handig! En nog met tien vitamines ook. Een hypo krijgen was nog nooit zo gezond.


Een pre-diner snackje. 


We hebben een eter, het is goede vriend M! Hij komt ook gezellig expeditie Robinson kijken. Wij zijn fan namelijk. Remco niet overigens, die vluchtte de kamer uit toen het begon. Tot de volgende blog of plog!

-X-
3 opmerkingen:

 1. Leuk dagje en wat een goede saturatie in de ochtend en WoW jij kan douchen en aankleden zonder eerst te sprayen.

  XoXo

  XoXo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, meestal doe ik pulmozyme meteen na wakker worden maar dat was ik even vergeten, vandaar, maar ik kan het luchttechnisch gezien sowieso wel ja. Xx

   Verwijderen
 2. Haha! Goede trui, helemaal voor die prijs! Wanneer doen we hem samen aan???

  BeantwoordenVerwijderen