woensdag 16 maart 2016

Plog van dinsdag 15-03-16

Wat deed ik deze dinsdag?Waking up with Chara..


Ja, hallo, hier zijn we hoor. Mens, wat kijk je als iemand die de selfie-stand niet begrijpt.


Dit was de laatste Pulmozyme. Ik weet nog niet of ik zin heb om mijn nieuwe voorraad vandaag op te halen. Op de achtergrond ziet men een soort gebruikte naalden begraafplaats. Dat hoopt zich soms op he.


De nuchtere suiker is niet om trots op te zijn.Eerst maar even naar buiten. Hoi Haarlem! Wat ben je bewolkt, BAH!Ik laat vriendje achter.Zwaai!Chara inspecteert de kuil..Oh, hoi vrouwtje..Hier ben ik weer hoor!Ontbijt met paashazen.Dit moet ook weer, never ending story.Ik voel me niet chill, en dit zorgt ervoor dat ik net even beter door de dag kom, hoera voor paracetamol!


Verse doos colistine, awesome.Tijd voor boodschappen, met allerlei lekkers uiteraard............Deze zak mo├ęten we meenemen!Remco maakt een lekker broodje voor me, hoe lief!Ik duik bij Chara op de bank, even lekker hangen.En knuffelen, obviously!


Toch maar op de fiets naar ....De apotheek.Ik ben "achter de schermen". Het is natuurlijk tevens mijn oude werkplek. Ik mis het nog steeds, als ik er zo rondloop tenminste. Ik kom thuis bij een heel blij beestje! Ze is alweer uit geweest en heeft wat lekkers gekregen. Dat is belangrijker dan mij begroeten, maar ze kwispelt wel keihard als ze me ziet. Voor het Paas-gevoel. Al zijn ze dan vermoedelijk allang op. Het is wachten op een hypo.Koken!Eten!We doen even een drankje in de stad.En dan naar de bios, leuk!! We gingen naar "10 Cloverfield Lane". Zeker een aanrader, ik schrok me af en toe de pleuris, serieus creepy en heel spannend, hier de trailer:
Gaan hoor!

X
Geen opmerkingen:

Een reactie posten