dinsdag 15 december 2015

Keelpijn alarmOh nee he, de schrale keel van gisteravond blijkt toch echt keelpijn te zijn, zo merk ik als ik wakker word vandaag. Dat is natuurlijk geen ramp, zou je denken, maar meteen klinken de alarmbellen in mijn hoofd, want wat begint met keelpijn wordt vaak een neusverkoudheid (check, hatsjoeeeehh!) en vervolgens een bende in de longen, al dan niet een infectie met alle gevolgen van dien, zo is het vaker gegaan, en dat is natuurlijk wel het laatste waar ik op zit te wachten. Oorlog aan de keelpijn en neuszooi dus! Ik gorgel met zout water en spoel mijn neus er ook mee, de altijd al flinke dosis vitamine C die ik slik verdubbel ik maar even, en perfect voor zere keeltjes, honing whisky! *proost* (sowieso een aanrader, keelpijn of niet)
Met allerlei leuke feestjes in het vooruitzicht, zou ik het nu extra vervelend vinden om echt ziek te worden, laat staan met een infuus rond te slepen. Ik wil namelijk flink zuipen lust namelijk best een biertje met oud&nieuw. Ik zat me sowieso al af te vragen hoe ik wakker ga blijven tot na middernacht met mijn slaapbehoefte van de laatste tijd, en hoe ik mezelf nog de kroeg in krijg, door de kou fietsend, om 1 uur 's nachts. Maar alles voor het goeie doel, ik weet dat als ik er eenmaal ben, alles weer goedkomt. Daarna zien we wel weer.

Mijn methode "negeer die shit" probeerde ik vandaag ook even uit. Optimistisch (oke, zuchtend) fietste ik naar de fysio. Om er daar achter te komen dat ik toch echt niet helemaal fit was, de squad, waar ik normaal 75 kilo mee "wegdruk", verried dat helemaal, amper kreeg ik die 75 kilo weg dit keer, de eerste ronde wilde ik mezelf niet laten kennen dus met een gezicht alsof ik moest bevallen kreeg ik 'm 8 keer weggedrukt, in de pauze verlaag ik'm naar 65 kilo, beter iets dan niets, en zo maakte ik mijn oefening af. Dat viel me echt zwaar tegen en verdenk nog steeds een probleem met het apparaat, ofzo.

Op de terugweg was ik weer helemaal zoned out, er schoot een wielrenner in tegengestelde richting voorbij. Verrek, was dat mijn vader? Neeeee, al die wielrenners lijken op elkaar. Maar een halve minuut later fietst hij ineens naast me, het was hem toch, Het zweet drupte van hem af, zoals altijd, Kom je mee een theetje drinken? Nee, zweettechnisch moest ie door, naar huis, en douchen. Heel begrijpelijk. scheelt weer een zweetvlek op de bank

Poeh, ja, nou, verder geen bijzonderheden, Sinterklaas is weer gevierd, ik kreeg leuke cadeautjes en rijmde erop los. Op naar kerst, al voel ik dat nog niet helemaal. Ik heb wel super gezellige kaarsen-op-batterij aan in huis, leuk sint cadeautje, maar echt! ze zorgen ook voor een fijne sfeer in de slaapkamer

Ajuu!
6 opmerkingen:

 1. Leuk blogje! Wat knap op de fiets naar de fysio, lukt mij niet nouja heen wel terug niet haha. Zal je whisky tip onthouden ;) hoop dat je de feestdagen zonder kuur doorkomt!

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik verbaas me over twee dingen; de honing-whiskey (nog nooit van gehoord..) en de 75 kg (jeetje wat veel!).
  Hopelijk trekt de keelpijn snel weer weg.
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, en ja, na jaren opbouwen met steeds 5 kilo erbij is dat gelukt ;) de whisky is van Jack Daniels! xx

   Verwijderen
 3. Hey tuttebel, wat doe je nou! :) Hopen dat Jack en de rest hun werk doen en je er ondertussen weer wat fruitiger bij zit...?
  En, inderdaad, 75 kilo!! You little bodybuilder!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Keel technisch heeft Jack zijn werk gedaan! Die voelt al beter :)

   Verwijderen