dinsdag 29 december 2015

Oud&Nieuw komt er ook weer aan!Maar echt! En ook nog een paar uur erna eigenlijk. Zijn daar geen pilletjes voor?


Tja, dit wordt vast de laatste blog van dit jaar, ga ik dan terugblikken, of juist vooruitkijken? Heb ik ├╝berhaupt wat met het hele oud&nieuw gebeuren? Nou, een beetje wel, ik word op de avond zelf toch altijd een tikkeltje melancholisch, en zelfs een beetje emotioneel als het 12 uur wordt, dat vind ik super stom van mezelf! Want het is gewoon een nieuwe dag, en oke, een nieuw jaar, maar nou en, dat is toch niet anders? Goede voornemens heb ik nooit echt, want als je iets anders wil doen, doe dat dan meteen, hoezo ineens vanaf 1 januari, bull shit! Maarja, als het me dan toch gevraagd wordt.. Is mijn antwoord meestal; "nog meer eten". Want wie valt er weer af tijdens de feestdagen? Deze mevrouw natuurlijk. Ondanks dat ik echt wel lekker aan het eten ben, en veel gevulde musketkransjes natuurlijk, maarja, de suikers schieten ook van hot naar her, dus dat helpt ook niet echt.

Vuurwerk heb ik niks mee, behalve dat het siervuurwerk er heel mooi uitziet, zou het prima vinden als mensen dat niet meer zelf af mogen steken en er gewoon vuurwerk shows komen hier en daar, gedaan door mensen die er verstand van hebben. Ik vind het ook ontzettend zielig voor de dieren, momenteel heb ik een oppashondje die er echt van flipt, omdat er van die kneuzen zijn die zo nodig nu al moeten knallen. By the way hoop ik ook op een beetje regen op de avond/nacht zelf, dit zal namelijk voor mijn longen heel veel schelen als in dat ik wat beter kan ademhalen omdat er dan minder dampen blijven hangen #jaikbeneenouwezeur

2015 was een super jaar, gezondheidstechnisch helemaal niet slecht, want maar twee keer een infuus antibiotica nodig gehad, nou ja! Al met al dus heel stabiel. Komt vast door mijn geluk in de liefde! Nou ja, dat is natuurlijk grote onzin. Maar wauw, wat ben ik ontzettend blij dat ik in 2014 Remco ontmoet heb en dat we nog steeds samen zijn, en dat het nog steeds voelt alsof we een pas paar maanden iets hebben, omdat we nog steeds zo belachelijk verliefd en klef doen. Ik vind het bijzonder!


Blijheid met onze Chara! ;-)
Ik snap eventuele braakneigingen


Nou, ik ben benieuwd wat 2016 gaat brengen, ik zal het uitgebreid gaan bloggen en ploggen. Of misschien niet heel uitgebreid. Ik heb nog steeds wat moeite met wat wel, en wat niet te bloggen, maar vind het toch wel het fijnst gewoon "mezelf te zijn" in wat ik schrijf, met alle ups en downs, tot op zekere hoogte natuurlijk. Maar elke keer als ik een blog post denk ik, oh neeee, wat heb ik gedaan! Hide yourself! Maar ik vind het super leuk om een verhaaltje te maken over wat dan ook! Altijd al leuk gevonden.

Ik wens iedereen een super fijn 2016 toe!

1 opmerking:

  1. Hoe uitgebreider je blogt des te beter :D In my humble opinion. Leuk om te lezen weer. Enneh, als je die pilletjes ooit vindt, waar je het in je eerste zin over hebt, en het is niet self destructive, laat je me het dan weten?!

    BeantwoordenVerwijderen