dinsdag 19 mei 2015

OMG. Ik ben 37.

Ja, waar blijft de tijd hè? Gisteren werd ik 37. Over drie jaar ben ik dan dus 40. En dat klinkt best oud volwassen. En ik kan me nog heel goed herinneren dat ik op de 40ste verjaardag van mijn moeder haar een sleutelhanger cadeau gaf met de ongekend mooie tekst; "Het leven begint bij 40". Dat vond ik toen best oud!
Het is een dubbel gevoel, want hallo, de artsen zeiden dat ik hooguit 20 zou worden, dus hoe cool is dit! Maar ik ben soms ook wel een beetje een normaal persoon met normale gevoelens, en dan bekruipt me het gevoel dat ik niet meer een "jongere" ben. Wat ik dan wel ben wil ik niet weten trouwens. Gelukkig heb ik nog steeds het voordeel dat niemand, maar dan ook werkelijk niemand me ooit inschat op de leeftijd die ik ben. Houden zo.
Ook word ik erg blij van verschillende mensen om mij heen, die ouder zijn maar ook "jonger" doen. Want uiteindelijk boeit dat hele getal natuurlijk helemaal niet.Mijn verjaardag was een knusse dag met Remco, en heel veel lieve berichtjes, daar werd ik oprecht blij van :-)
Zie je, onwijs gezellig en knus met feestmutsen en al!

Zaterdag was er al even een barbecue bij mijn broer thuis, ter ere van onze verjaardagen, hoe lief! Altijd mooi om te zien hoe de mannen zich verzamelen rond het "vuur". Met bier. Verdere feestvreugde gaat nog volgen next week.
En dit was mijn verjaardagscadeautje van Remco, avondje Michael Prins, mooi mooi mooi!
Ik vertoefde af en toe op ons zonnige balkon, in een poging wat bij te kleuren, veilig ingesmeerd uiteraard.
Maar nog fijner was deze middag in de Haarlemmerhout, met lieve vriendinnetjes S en S, laat de zomer maar komen, dit was een goed voorproefje!
Ik doe nu al ongeveer een uur over mijn lunch, ik laat me werkelijk door alles afleiden tijdens het eten, eetlust is even ver te zoeken. Sowieso afgelopen dagen doorgekomen met paracetamol en het is nu zover dat ik in de twijfelmodus zit of ik de longart zal mailen, want longtechnisch voelt het niet goed. Denk dat mijn meeste mede cfers die twijfel wel begrijpen, want we hebben altijd wel dingen gepland en dan komt ziek zijn/aan een infuus zitten gewoon niet uit, nooit eigenlijk! Dus ik ga het nog even aankijken en hou vandaag een relax dag.


Bye bye!


2 opmerkingen:

  1. Nog gefeliciteerd! Toevallig tik ik binnen nu en twee weken ook de 37 aan!!
    Op naar de veertig en dan verder natuurlijk!

    Hopelijk knap je zelf weer op en is iv verder niet nodig. Lieve groet.

    BeantwoordenVerwijderen